Rezervacije

Zaradi omejenega števila gostov, ki jih lahko sprejmemo, je rezervacija termina obvezna. Priporočamo, da rezervacijo opravite vsaj nekaj dni pred prihodom preko telefona na 05 6721360 ali preko elektronske pošte lepavida@soline.si.
Prosimo vas, da ob rezervaciji navedete svoje osebne podatke in kontaktno telefonsko številko.

Odpovedi

Odpoved rezervacije je brezplačna do 24 ur pred dogovorjenim terminom. V primeru zamude se storitev obračuna v celoti.
Pridržujemo si pravico odpovedi termina, zaradi slabih vremenskih pogojev, ki ne dovoljujejo izvedbo storitev. O odpovedi vas bomo obvestili v okviru delovnega časa, takoj po nastanku takšnih razmer.

Urnik delovanja Thalasso Spa Lepa Vida

OKTOBER - MAJ
ZAPRTO


MAJ – AVGUST 10.00 – 20.00
SEPTEMBER 10.00 – 18.00

Spa je odprt le ob ugodnih vremenskih razmerah.

Thalasso Spa Lepa Vida - lokacija in dostop

Thalasso Spa Lepa Vida leži v osrčju Krajinskega parka Sečoveljske soline. Dostop do Spa centra je možen na dva načina: po kopnem in z morja.
Po kopnem vodi strma, z granitnimi kockami tlakovana pot, ki se od magistralne ceste, ki povezuje Lucijo z mejnim prehodom Sečovlje, v Seči, na vrhu klanca odcepi na desno. Motorna vozila brezplačno parkirate na parkirišču pred vhodom v park. Do Thalasso Spa Lepa Vida vas bomo peljali z električnim vozilom.

Dostop z morja je možen v dogovoru z lokalnimi ponudniki prevozov po morju.
zemljevid1 zemljevid2

Thalasso Spa Lepa Vida deluje na prostem, zato je njegovo delovanje odvisno od vremenskih razmer.

Zdravstveno opozorilo

Zaradi zagotavljanja varnosti storitev je obisk Spa-ja na voljo samo gostom nad 12. letom starosti. V primeru morebitnih zdravstvenih težav vas prosimo, da vse informacije posredujete našemu osebju, saj lahko to vpliva na izbor storitve. Nosečnicam in osebam z zdravstvenimi težavami, ter tistim, ki imajo povišan krvni tlak, težave s srcem in ožiljem ali druga resna obolenja, svetujemo, da se pred uporabo katerekoli storitve posvetujejo z zdravnikom.

 

Obnašanje v Thalasso spa Lepa Vida

 • Prosimo, da se zglasite na recepciji Spa centra vsaj 10 min pred dogovorjenim terminom, da se boste lahko v miru pripravili na naročeni tretma. V primeru zamude bo to skrajšalo čas storitve.
 • Zaradi zagotavljanja varnosti storitev je vstop dovoljen samo gostom nad 12. letom starosti. Nosečnicam in osebam z zdravstvenimi težavami, ter tistimi, ki imajo povišan krvni tlak, težave s srcem in ožiljem ali druga resna obolenja, svetujemo, da se pred izbiro katerekoli storitve posvetujejo z našim osebjem.
 • Ob vstopu vas prosimo, da osebne predmete (torbice, ključe, mobilne telefone, itd.) zaklenete v garderobno omarico. Mobilne telefone izklopite oziroma utišajte.
 • Zaradi varovanja zasebnosti, fotografiranje in/ali snemanje ostalih gostov na območju Spa centra ni dovoljeno.
 • Priporočamo, da s seboj ne prinašate dragocenih predmetov, nakita in ur. Za morebitno krajo in izgubo ne odgovarjamo.
 • Vnašanje lastne hrane, plastenk pijače in alkohola na območje Spa centra ni dovoljeno. Za celotno območje, z izjemo bistroja, velja prepoved kajenja. V Spa centru je več eko otočkov za ločeno odlaganje smeti.
 • Vljudno vas prosimo, da ne govorite glasno, ter s svojim ravnanjem ne vznemirjate ostalih gostov, saj želimo vsem gostom omogočiti prijetno in sproščujoče okolje.
 • V Spa vstopate v kopalkah. Priporočamo, da imate obute sandale ali natikače. Področje celotnega Spa centra ni FKK orientirano.
 • Gibanje je zaradi vaše lastne varnosti dovoljeno izključno po lesenih poteh in površinah.
 • Pred vstopom v bazen in pred vsakim tretmajem je obvezno tuširanje. Šamponi in geli za tuširanje so dovoljeni samo v notranjih tuš kabinah. V skrbi za ohranitev naravnega ravnovesja, vas prosimo, da uporabljate samo toliko vode, kot jo nujno potrebujete.
 • Priporočamo, da se na dan tretmaja ne depilirate ali brijete, saj bo tretma tako za vas bolj prijeten. Odsvetujemo obisk Spa centra v času menstrualnega cikla.
 • Pred uporabo storitev priporočamo, da vsaj eno uro ne jeste, ter na dan tretmaja ne pijete alkohola. Priporočamo pitje veliko tekočine, predvsem vode in naravnih sokov.
 • Priporočamo, da si pred vsakim tretmajem vzamete čas in se sprostite. Po vsakem tretmaju priporočamo počitek. 

V času obiska Thalasso Spa Lepa Vida je potrebno upoštevati tudi higienski in kopaliski red.pdf.

 

Ponudba pijače in prigrizkov

V Thalasso Spa Lepa Vida deluje tudi mini bistro, kjer vam nudimo vodo, naravne sadne napitke in manjše prigrizke.
Privoščite si sveže, še tople rogljičke, dišečo kavo, izberite si osvežilni smuti, sveže iztisnjeni sok ali jogurt s sadjem in kosmiči. V ponudbi pa tudi odlični sendviči in toasti.
Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. (Nastavitve piškotkov)
Potrdi