Storitve >> Oglejte si tudi ponudbo paketov

Obloga s solinskim blatom

Obloga s solinskim blatom

Solinsko blato je s slanico obogatena istrska ilovica, pastozna, drobnozrnata, naravno mehka, homogena masa, črnikaste barve. Zaradi postopnega dozorevanja v solinskih bazenih vsebuje visoko koncentracija mineralov. Je naravno sredstvo, ki je priznano za uporabo v medicinske namene in se koristi pri obolenjih kot so revmatske in degenerativne sklepne bolezni ter za lajšanje bolečin lokomotornega sistema. Uporablja se tudi v sprostitvene in lepotne namene, saj pospešuje izločanje znoja in odpadlih snovi iz telesa, koža pa postane mehkejša, bolj napeta in čistejša, zato ga priporočamo pri tretmajih za odpravo celulita in pri preoblikovanju telesa.

Tretma:

Balneoterapevt na določene dele telesa nanese različno debel sloj segretega blata, odvisno od priporočene obloge, ki se nato počasi posuši na soncu. Terapija se zaključi z morsko vodno prho. Po terapiji priporočamo počitek in pitje tekočine.

Ponudba:

 • Obloga s solinskim blatom - obraza, vratu in dekolteja
  Cena:
  20 min - 30 EUR
 • Obloga s solinskim blatom - delna
  Nanaša se na vse dele telesa razen glave, obraza, vratu spredaj, dekolteja in goleni, zajema samo en sklep ali parna sklepa.
  Cena:
  30 min - 33 EUR
 • Obloga s solinskim blatom - srednja
  Nanaša se na hrbet, zgornji del hrbta z rameni in rokami ter spodnji del hrbta s stegni.
  Cena:
  30 min - 38 EUR
 • Obloga s solinskim blatom - velika
  Nanaša se na celo telo, razen glave, obraza, vratu spredaj, dekolteja in goleni.
  Cena:
  30 min - 49 EUR
 • Sprostitvena obloga s solinskim blatom
  Cena:
  30 min - 38 EUR
 • Obloga s solinskim blatom proti celulitu
  Nanaša se samo na dele telesa, kjer je največ celulita - trebuh, ledja, boki s stegni in nadlahti.
  Cena:
  30 min - 45 EUR
Kopel v slanici - matični vodi

Kopel v slanici - matični vodi

Slanica – aqua madre, mati vseh voda je dragocena tekočina, ki ostane na dnu solinskih bazenov, potem ko solinarji ročno poberejo morsko sol. Zaradi bogate vsebnosti mineralov broma, joda ter magnezija je slanica že stoletja visoko cenjena. Slanico uporabljamo v obliki kopeli, njeni najpomembnejši učinki pa so vzpodbujanje in krepitev telesnih obrambnih sposobnosti, zaradi vsebnosti broma pa deluje tudi pomirjevalno. Kopel pospeši krvni obtok celotnega telesa ter s tem izločanje odpadnih snovi iz telesa, koža postane bolj napeta, elastična in pridobi mladostni videz.

Tretma:

Kopel v slanici se izvaja skupinsko. Po terapiji priporočamo počitek in pitje tekočine.

Ponudba:

 • Kopel v slanici – matični vodi
  Kopel se izvaja skupinsko in je namenjena gostom s težavami lokomotornega sistema, predvsem z bolečinami v sklepih in mišicah ter degenerativnimi spremembami sklepov, hkrati pa deluje sprostilno.
  Cena:
  20 min - 26 EUR
Piling z morsko soljo

Piling z morsko soljo

S pilingom odstranimo odmrle celice povrhnjice, tako koža postane mehkejša in bolj voljna. Solni piling povečuje učinkovitost nadaljnjih terapij, saj omogoča, da telo po pilingu vsrka več mineralov iz solinskega blata in slanice.

Tretma:

Balneoterapevt nanese mešanico pilinga na telo in ga z blago masažo telesa vtre v kožo. Terapija se zaključi z morsko vodno prho. Po terapiji priporočamo počitek in pitje tekočine.

Ponudba:

 • Solni piling telesa
  Cena:
  20 min - 38 EUR
 • Solni piling telesa z eteričnim oljem vrtnice
  Cena:
  20 min - 44 EUR
 • Solni piling z eteričnim oljem Mediteran
  Cena:
  20 min - 44 EUR
Ročna masaža telesa

Ročna masaža telesa

Človeški dotik je eden najprijetnejših in najučinkovitejših načinov sproščanja. Masaža je najstarejša in najbolj naravna metoda zdravljenja in ohranjanja zdravja. Sprošča celo telo in um. Zahodne masažne tehnike delujejo predvsem na mišice, vezi in tetive, s tem pa izboljšujejo krvni in limfni obtok. Klasične masaže se uporabljajo predvsem v protibolečinske in tudi sprostitvene namene.

Ponudba:

 • Klasična masaža
  Klasična ročna masaža poživi in izboljša krvni in limfni obtok, blaži bolečino, ter sprošča mišice in deluje pomirjevalno.Obsega masažo hrbta,ramen in rok.
  Cena:
  20 min - 44 EUR
 • Klasična masaža
  Obsega masažo celotnega telesa.
  Cena:
  40 min - 65 EUR
 • Klasična masaža
  Obsega masažo celotnega telesa.
  Cena:
  50 min - 77 EUR
 • Limfna drenaža
  S to nežno tehniko masaže spodbudimo razstrupljanje telesa in okrepimo imunski sistem, deluje protibolečinsko in antistresno, zmanjšuje zabuhlost obraza in izboljša teksturo problematične kože, hkrati pa je kot terapevtska tehnika uporabna pri zmanjšanju obsega oteklih delov telesa zaradi poškodb ali operacij.
  Cena:
  20 min - 44 EUR
 • Limfna drenaža
  Cena:
  40 min - 65 EUR
 • Masaža proti celulitu
  Je močnejša ročna masaža, osredotočena na problematične predele telesa, kjer se pojavlja celulit in dolgoročno pomembno prispeva k odstranjevanju le-tega. Uporaba anticelulitne kreme ali olja ojača njen učinek in v kombinaciji zmanjšata maščobne obloge, pospešujeta mikrocirkulacijo podkožja ter izboljšata tonus in videz kože.
  Cena:
  20 min - 46 EUR
 • Masaža proti celulitu
  Cena:
  40 min - 76 EUR
 • Refleksna masaža stopal
  Je posebna oblika masaže, s katero stimuliramo refleksne cone na stopalih in preko teh povzročamo pozitivne reakcije v odgovarjajočih delih telesa Z masažo refleksnih točk na stopalu spodbujamo, krepimo ali umirjamo določen organ oziroma organizem v celoti. V kombinaciji s knajpanjem - izmenično uporabo mrzle in tople vode – pa dodatno sprosti mišice in poživi telo.
  Cena:
  20 min - 52 EUR
 • Protistresna masaža glave in hrbta
  Masaža je namenjena je sprostitvi mišic v področjih, kjer se te težave z napetimi mišicami v povezavi s sodobnim ritmom življenja najpogosteje pojavljajo– glava, vrat, ramenski obroč in zgornji del hrbta. S tem se olajšajo glavoboli in bolečine v omenjenih predelih ter hkrati pomirja, poveča zbranost in bistveno pripomore k sprostitvi celotnega telesa.
  Cena:
  30 min - 54 EUR
 • Masaža obraza, vratu in dekolteja
  Ta oblika masaže sprošča obrazne mišice, izboljša prekrvavitev masiranih delov ter sprostilno deluje na celotno telo.
  Cena:
  20 min - 52 EUR

Ostala ponudba

Zajema dodatne storitve v Thalasso Spa, ter tiste, ki so vključene v ceno vstopnice, in zanje ni potrebno posebno doplačilo.

Ponudba:

 • Plavanje v bazenu z morsko vodo
  Bazen z morsko vodo je namenjen rekreaciji in sprostitvi.
  Cena:
  Vključeno v vstopnino
 • Hoja po thalasso kneipp bazenčkih
  Bazenčki z morsko vodo različnih temperatur in s kamenčki različnih velikosti. Izmenjava toplo-hladnega principa je namenjena višanju telesne odpornosti, kamenčki pa služijo blagi refleksni masaži stopal.
  Cena:
  Vključeno v vstopnino
 • Najem velike kopalne brisače
  Cena:
  11 EUR
 • Najem majhne kopalne brisače
  Cena:
  8 EUR
 • Najem kopalnega plašča
  Cena:
  13 EUR
 • Izguba ali poškodba zapestnice
  Cena:
  222 EUR
Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. (Nastavitve piškotkov)
Potrdi